21 Kasım 2009 Cumartesi

Sinüzit Doğal Tedavisi

Sinüzit Doğal Tedavisi
Son yıllarda sinüzit bir çok kimsenin hayatını karartan tehlikeli bri hale gelmiştir. Her yıl dünya üzerinde milyonlarca kişi sinüzitten en az bir kere hastaneye gitmiş ya da sinüzit acısı çekmiştir. Sinüzit sinüs enfeksiyonu anlamına gelen bir hastalıktır. Sinüsün içindeki sinüs boşluklarında bakteriler , virüsler ve mantarlar çok rahat üreyebilirler. Yapılan araştırmalar sinüzite neden olan zaralının mantar olduğu ortaya çıkarmıştır.
Sinüzitin belirtileri nelerdir?

Sinüzitin belirtileri genellikle herkeste aynıdır. Sinüzitin belirtileri arasında yüz ağrıları, sinüs alanları, baş ağrısı, kalın ve renkli, boğaz ağrısı ve diğer semptomlar nazal drenaj hassasiyet gelmektedir. Genellikle genize doğru akıntıyla başlar ve ilerleyen zamanlarda ağrı iyice çekilmez hale gelir. Kronik sinüs enfeksiyonu belirtileri boğaz uçmak, kronik burun akıntısı, kötü nefes, uzamış yüz ağrısı, göz veya burun, düşük dereceli baş ağrısı, köprüden aşağı rahatsızlık kronik belirtiler arasındadır. GEnellikle soğuk algınlığı ile Sinüzitin belirtileri biribiriyle karıştırılır ve bu ikisini birbirinden ayırması oldukça zordur. Örneğin tıkalı bir burun hem soğuk algınlı hem de sinüzitin bir belirtisidir.

Sinüzit Doğal Tedavisi

Sinüzit tedavisi zor bir hastalık olmakla birlikte evde hazırlayacağınız bitkisel ilaçlarla sinüziti evde tedavi edebilirsiniz.

Sinüziti evde tedavi edebilmek için en iyi yollardan bir tanesi buhar dolu bi tencereyle buhar tedavisi yapmaktır. buhar tedavisi sayesinde sinüsleriniz tıkanıklığından kurtulacaktır. Böylece nefes almanız rahatlayacaktır. kısa sürede, daha iyi nefes alma ve daha az baş ağrısı keyfini çıkaracaksınız.

Sinüzitin doğal tedavilerinden bir tanesi de ede hazırlayabileceğiniz limonata ile burun deliklerinizi ovalamaktır. Tüm yapmanız gereken normal limonata yönergeleri takip etmek, ancak yerine soğuk sıcak su kullanın. Ciddi sinüs enfeksiyonu için bu ev çıkar yol anlamda bu ateş, soğuk algınlığı veya limon's antibakteriyel ve virüsten koruma özellikleri nedeniyle grip ten çok daha iyi korur. Her gün sinüslerin tuzlu su rinses kullanarak tamamen sinüs enfeksiyonları önlemek için bir yoludur. Tabii ki, bunu hangi mükemmel bir burun deliğine ucuna kadar şekillenir Neti pot getting düşünebilirsiniz bazı pratik el yapıyor alır. Bu özel bir kap içinde de özel olan size sıcak su ve tuz karıştırıp yaptı.
Sinüzit nadir bir hastalık değildir. Bu çok yaygın bir hastalık olduğunu. Kronik sinüs enfeksiyonu rağmen oldukça ilaç ile bu hastalığı tedavi etmek kolaydır, var olan aşırı durumlarda insanların ameliyatı var. O bir kişinin sinüs enfeksiyonu zaman semptomlarından gözlenir ilgili ilaç başlar önerilir.

Sağlıklı yaşamak için bizimle kalın

1 yorum: