24 Kasım 2009 Salı

FX15 Kullanıcı Yorumları

FX15 Kullanıcı Yorumları
Son günlerde televizyon ve internet medyasında oldukça yoğun oalrak gösrdüğümüz fx 15 kapsülü hakkında birşeyler söylemek isiyoruz. fx 15 kapsülü size yemek yiyerek zayıflamayı vaadediyor. En başta söylememiz gereke fx15 bir ilaç değil doğal bir üründür. bitkisel kökenli olduğundan yan etkileri yok denecek kadar azdır. fx15 kapsülü Fx 15 in ana maddesi üzüm çekirdeğindne oluşmaktadır. üzüm çekirdeğinin ekstresinden yapılan fx15 kapsülünü içtiğinizde sizi tok tutacaktır. Böylece ihtiyacınızdan fazla kaloriyi almayarak zayıflamaya yardımcı olacaktır. Ayrıca bu kapsül antioksidan etki göstererek vücudunuzdaki toksik atıkları atmanıza yardımcı olacaktır.

Ayrıca fx15 kapsülü kullanmaya başladığınız ilk günden itibaren bağırsak hareketlerinizi düzenleyerek atıklarınızı daha kolay atmanızı sağlayacaktır. Bu kapsülü doğuru kullandığınızda yaşamınız düzene girecek fazla kilolarınızdan kurtulacaksınız. Ancak düzenli kullanmak çok önemli.

Fx 15 Kullanımı

Fx 15 kapsüllerini kullanırken kullanıcı yorumları ışığında aşağıdaki önerileri aldık;

Kapsül sabah kahvaltı ve akşam yemeğindn 30 dakika kadar önce alınmalıdır .böylece kapsül tam etki göstererek sizi tok tutacaktır. Daha sonra ise yediğiniz besinleri sindirmenize yardımcı olacaktır. Bu şekilde kullanılan fx 15 sizi gün boyunca tok tutarak yemek yeme ihtiyacınızı giderecektir. Kapsül sayeseinde yorulmayan vücut sizi daha zinde ve genç gösterecektir.

FX 15 Kapsülün Yan Etkileri

Kapsülün en belirgin yan etkisi susuzluktur. Bol miktarda su içerek hem susuzluğunuzu giderin hem de vücudunuzun artık maddelerden artıtılmasına yardımcı olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder