20 Kasım 2009 Cuma

Yılan Yağının Faydaları

Modern kültürlerdeki erkeklerin baş düşmenlarından bri tanesi de artık iyice gün yüzüne çıkmı ş bir sorun olan saç dökülmesidir. Saç dökülmesi saçların önce güçsüzlereşerek seyrelmesi sürecidir. Bu aşamada kullanıalcak bir kaç doğal tedavi yolları vardır. Bunlardan bir tanesi de yılan yağıdır. Güçsüz ve zayıf saçları güçlendirir çabuk ve hızlı uzamasını sağlayan yılan yağı sayesinde kalıtsal olmayan dökülmelerde saçların yeniden çıktığı, kalıtsal dökülmelerde önce bölgede tüylenme olduğu ve zamanla saç çıktığı gözlenmiştir. Mevcut olan saçların kesinlıkle dökülmesini önler.
Yılan Yağının Kullanımı:
Haftada en az 3 gün uygulanınız, en iyi sonuç için aralıksız ve düzenli 1 ay kullanınız!İstenilen bölgeye parmak ucuyla masaj şeklinde 5-10 dakika uygulanınız, 3 saat sonra şampuanla yıkayınız.
Yılan yağı; güçsüz ve zayıf olan zayıf kalmış saçları güçlendirerek, çabuk ve hızlıca çıkmasını ve uzamasını sağlar.

Yılan yağı kalıtsal olmayan dökülmelerdesaçların yeniden çıkmasını sağlamıştır.Diğer yandan kalıtsal olan dökülmemelrde is saçları arttıurdığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Mevcut odurumda olan saçları ise dökülmesini kesinlikle önler.

Yılan Yağı Nasıl Kullanılır
Yılan yağını en za 3 ay boyunca haftada en az 3 gün uygulayiniz, en iyi sonuç için araliksiz ve düzenli kullanın.

Yılan Yağını Kimler kullanabilir?

  • Saçları dökülmeye baslayanlar
  • Saçları güçsüz olanlar
  • Saç çıksın isteyenler
  • Seyrek Saçı olanlar
  • Saçlarını çok sevenler

Dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Genel olarak Yılan Yağının herhangi bir yan etkisi yada etkilesime girdigi herhangi bir losyon veyahut sampuan / sabun tespit edilmemistir. Cilt ile dogrudan alakali alerjik reaksiyon geçiren, çok hassas cilde sahip olan kimselerin ürünü kullanmasi tavsiye edilmemektedir.

Yılan Yağının Faydaları

Snake ,Oil Yilan Yagini düzenli olarak kullanan kisilerde 1 ay gibi kisa bir sürede gözle görülür degisiklikler farkedilmektedir. Bunun yani sira özgüveninizi yerine getirerek sizlerin hayata daha güler yüzlü bakmaniza sebep olur. Literatürdeki adıyla Snake Oil, Yılan Yağı, kısa zamanda etkisini gösterir ve dökülen saçlarinizin yerine yenilerini çikartir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder