18 Aralık 2009 Cuma

Kaplıcaların Kullanım Alanları

Kaplıcaların faydaları saymakla btmez. Kaplıcaların kullanım alanları arasında hastalıkları iyileştirmek en başta gelmektedir. Kaplıacalar bedendeki fiziki ayralar iyi gelmektedir. Ayıca ağrı ve sızılara da iyi gelen kaplıcalar mevcuttur.

Dünyada kapılcalar etkin olarak hastalık tedavilerinde kullanılmaktadır. Ayrıca doktorlar da kaplıacalı tedavilere teşvik etmektedir. İnsanların sıcak ve soğuk su terapileriyle sağlıklı bir hayat sürdükleri bir gerçektdir. Kapılacaların yaraları tartişılamaz. Doktorlar bile kaplıcaların faydalarını benimsemiştir.

Kaplıcalar yüzyıllar öncesinden ber işifa kaynağı oalrak bilinmektedir. Bilinen ve ülkemizdeki kaplılacaların hangi hastalıklara iyi geldiğini soruyorsanız ; Ülkemizdeki kaplıcalar Romatizmal, Dermatolojik, Ortopedik, Nörolojik ve Alerjik bazı hastalıkları tedavi ettiği bilinmektedir. Ayrıca romatizma, bağırsak, kan ve kadın hastalıklarında, içme kürleriyle kullanıldığında da sindirim sistemi hastalıklarındKaplicalarin Kullanim Alanlaria olumlu etkisi olduğu bilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder