28 Aralık 2009 Pazartesi

Bioxcin Kullanıcı Yorumları

Bioxcin bir çok erkeğin, bir çok gencin büyük problemlerinden biri olan saç dökülmesine karşı geliştirildiği iddia edilen şampuanlardan biridir. Bioxcin hakkında bir çok iddia ortaya atılmıştır ancak şu bilinmelidiğr ki Bioxcin Kullanıcı Yorumları en güzel seçme yöntemlerinden brii olacaktır. Bioxcin için bioxcin kullanan kişilerden bilgiler alalım

"yaklaşık 2 aydır memnuniyetle kullandığım şampuan. saça, diğer şampuanlardan çok daha az zararlı. saç dökülmesini kesinlikle bitiriyor diyemesem de saçların dökülmeden önce biraz daha fazla uzayabilmelerini sağladığını rahatlıkla söyleyebilirim. zira mazur görünüz kellik genetikse sizde zaten o saçlar o kafadan dökülecektir efendim. normalde her ay saçını kestiren ben 4 aydır kestirmiyorum mesela, çoğalmış gibi oluyor öyle yapınca, seviniyorum. bu bioxcin ile saçlarınızı yıkadığınız ilk gün saçlarınız öyle hafifler ve incelir ki, oha lan saçlarım nereye gitti, nedir bu yumuşaklık diye telaşlanırsınız. saçlarınızı yıkamadığınız ikinci gün saçlar hafif kepeklenir, kaşıntı başlar. üçüncü gün saçlar biraz dolgunlaşmaya başlamıştır. dördüncü gün (eğer o gün tozlu topraklı yerlerde de takıldıysanız) saçlarınız kocaman olur, yağlanır, ama müthiş şekil alır, 2 günde nasıl bu hale geldi saçım diye merak etmenize gerek yoktur zira bu güzelliğin sebebi saçın kirlenmiş olmasıdır. dolgun,çok,şekilli ve seksi saçların tam tadını çıkarıyorken yıkamanız gerekmektedir kısaca. tekrar yıkar ve başa dönersiniz. zannedersem doğal süreç te bu şekilde olmalı."

"öncelikle tamamen balon bir ürün olduğunu belirtmeliyim. saç dökülmesine kesin çözüm derken bile müşteri kitlesine söyleyebileceği en büyük yalanı söyleyen bir ürün/marka.

prospektüslerinde belirtmedikleri şartları "aa atlamışız biz" gibi bir aymazlıkla ya da, "hormon testi yaptırmadan niye aldınız" türünde bir fırçalama yöntemi ile size söylüyorlar.

"saç dökülme problemim" arttı diyorsunuz, onlar size "bu ürün önce ölü saçları döküyor, ardından yeni saç çıkarıyor" gibisinden salak saçma bir açıklamaya maruz kalıyorsunuz.

gözünü sevdiğimin zeytinyağlı sabunu, sen binmilyon bioxcine bedelsin."

Bioxcin Şampuan, saç dökülmesi problemi olan yada saçlarını korumak ve daha güçlü,dirençli saçlara kavuşmak isteyenler için özel olarak formüle edilmiş bitkisel şampuandır. İçeriğindeki bitkilerde doğal olarak bulunan aktif maddeler ile saçların dökülmesine karşı etkilidir.Saçları daha canlı,parlak ve hacimli hale getirir, saç ve saçlı deriye daha sağlıklı bir görünüm kazandırır. Etkinliği klinik testlerle onaylanış Bioxcin, üstün performansının yanı sıra diğer yöntemlerle karşılaştırıldığında, kullanımı son derece kolay ve zahmetsizdir. Aktif maddeleri kimyasal değildir, %100 bitkisel kaynaklıdır ve hiçbir yan etkisi yoktur.

BIOXCIN NASIL ETKİ EDER?
Bioxcin, içeriğindeki %100 bitkisel aktif maddeler ile 5-alfa redüktaz enziminin hem tip 1,hemde tip 2 izoenzimini inhibe eder ve bu etkisi ile saç kökünün cansızlaşmasına neden olan DHT oluşumunu engeller. Böylelikle saç dökülmesine engel olur, saç tellerini kalınlaştırır, güçlendirir, düzenli ve sürekli kullanımda ölmemiş saç foliküllerinin canlanmasına yardımcı olur.

BIOXCIN SAMPUAN’ daki %100 bitkisel aktif maddeler!
* Flavonidler (Myricetin,Kaempferol ve Apigenin)
* Doymamiş yağ asitleri (Linoleic acid ve Oleic acid)
* Betasitosteroller *Vitaminler (A , B1 , B2 , B5 , E vitaminleri ,Folic Acid gibi)
* Mineraller (çinko,magnezyum,potasyum,kalsiyum,demir gibi)
* Bioxcin Şampuan,içerdiği flavonoidler (Myricetin ve Kaempferol), doymamış yağ asitleri (Linolenic Acid ve Oleic Acid),betasitosteroller ve cinko sayesinde 5-alfa redüktaz enzimini inhibe eder ve böylelikle DHT olusumunu engeller. Myricetin, 5-alfa redüktaz enziminin özellikle tip 1 izoenzimini, Kaempferol ise tip 2 izoenzimini inhibe ederek etkisini gösteririr.
* Bioxcin Sampuan içerdiği Apigenin isimli flavonoid sayesinde,saç diplerindeki kılcal kan damarlarını düzenleyerek saç dökülmesine engel olur
* Bioxcin, içerdiği vitaminler (A, B1 , B2 , B5 , E vitaminleri,Folic Acid gibi) ve mineraller (çinko,magnezyum,potasyum,kalsiyum,demir gibi) sayesinde,saçın beslenmesini ve sağlıklı olmasını sağlar.

BIOXCIN’İN KANITLANMIŞ SONUÇLARI
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı’ nda, bitmiş ürün ile yapılan
Etkinlik Testlerinde;
* Sürekli ve düzenli kullanımda saç dökülmesinin engellendigi,
* Zayıflamış saç köklerini canlandırıp,saça direnç,dolgunluk,parlaklık ve canlılık kazandırdığı
* Kepeği azalttığı ve yeniden oluşumunu önlediği
Güvenlik Testlerinde;
* Yan etkisinin olmadığı,
* pH değerinin saç derisine ve cilde uyumlu olduğu,
* Alerjik bir reaksiyona neden olmadığı, *Gerçekleştirilen melanin ve eitem ölçümleri ile dermatolojik olarak güvenilir olduğu kanıtlanmıştır.

BIOXCIN KULLANIMI:
Islak saça hafif masaj yaparak uygulayın ve iyice durulayın.Yağlı saçlar içinhergün, Kuru-Normal saçlar için ise iki günde bir kullanılması önerilir.

NEDEN BIOXCIN?
* Bioxcın Sampuan, içeriğindeki %100 bitkisel kaynaklı aktif maddeler ile saçların dökülmesine karşı etkilidir,saç tellerini kalınlaştırır, güçlendirir, saça hacim ve direnç kazandırır. Sürekli ve düzenli kullanıldığı taktirde ölmemiş saç foliküllerinin canlanmasına yardım eder.
* Bioxcin Şampuan, saç ve saçlı deriyi nazikçe temizlenirken aynı zamanda içeriğindeki vitaminler ve mineraller ile besleyip böylelikle saçların canlı, güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.
* Etkinliği ve güvenirliği İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda,bitmiş ürün ile yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır.
* Saça uygulanan birçok şampuandaki bazı kimyasal maddeler saç dökülmesinin nedenlerinden biridir.Bioxcin Şampuan‘ ın aktif maddeleri tamamen bitkiseldir ve hiçbir yan etkisi yoktur.
* pH degeri saç derisine uygun olup ciltte herhangi bir alerji,tahriş ve iritasyona neden olmaz.
* Kepeğe karşı etkilidir, yeniden oluşumunu engeller.
* Formulasyonunda sağlığa olumsuz etkileri olduğu bilinen, buna rağmen diğer şampuanlarda yaygın olarak kullanılan SLS(Sodıum Lauryl Sulfate) ve SLES (Sodium Laureth Sulfate) içermez. Bu nedenle cildde iritasyona ve alerjik reaksiyona neden olmaz. Formulasyonunda bu maddelerin yerine sağlığa zararlı olmayan Magnezyum Laureth Sulfateve sodıum Myreth Sulfate kullanılmıştır.
* SLS cilt üzerinde iritasyona ve alerjik reaksiyona neden olur.kanıtlanmış kansorojen bir maddedir. Kanda,kansere yol açan sayısız maddenin dolaşmasına neden olur.SLES de cilt üzerinde iritasyona neden potansiyel kanserojen bir maddedir.
* Renklendirici içermez.

5 yorum:

  1. yaklaşık 5 ay önce doğum yaptım ve doğum sonrası malum yoğun dökülmelerim oldu. Ben eczacımın tavsiyesi ile Bioxcin Femina Hamilelik sonrası şampuan ve Femina kremini kullanıyorum. Gerçekten de etki gördüm. memnun kaldım. Benim çözümüm Bioxcin oldu. Zaten içerisinde saça yararlı olabilecek bir çok bitkisel madde var. açıkcası zararsız olduğu için güvenle kullanıyorum.

    YanıtlaSil
  2. etkili çözüm beklemeyin ayrıca saçları sertleştiriyor. bitkisel olması güvenilir. kullanmanızı tavsiye ederim. zigavus sarımsaklı şampuanı da deneyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. etkili çözüm beklemeyin ayrıca saçları sertleştiriyor. bitkisel olması güvenilir. kullanmanızı tavsiye ederim. zigavus sarımsaklı şampuanı da deneyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. onun yerine katkısız keratin kullanıp saçlarımı güçlendiriyorum. 5 ay bioxcin kullandım bir fayda göremedim! Bir mega keratin seti aldım faydasını saymakla bitiremem

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil