3 Eylül 2009 Perşembe

Balık Yağının Faydaları Yan Etkileri


Çoğu insan balık yağının insan sağlığı çok faydalı olduğunu bilir. Ancak balık yağının yan etkileri de birçok insan tarafından bilinmez. Eğer siz de balık yağının iyi ve kötü taralarını tam olarak öğrenmek istiyorsanız bu makaleyi sonuna kadar okuyunuz. Şimdi eğer doru tercihler yaparsanız balık yağının kötü etkilerini oldukça azaltabilirsiniz. Balık yağının yan etkileri genelde insanların bilinçsizce balık yağını çok almasıyla meydana gelir. Şimdi balık yağının olumlu kullanımı hakkın ipuçlarına geçelim... Balık yağını belirli aralıklarla verin. sık sık verilen balık yağı faydadan daha çok zarar verir.
Kaliteli balık yağlarında yarn etkiler daha az oranlarda görülürken içerisinde okside bulunan yağların yan etkileri daha sık seyretmektedir. Eğer kaliteli bir balık yağı kapsülünü bıçakla keserseniz pis kokmadığını görürsünüz. Eğer kestiğiniz balık yağı kapsülü gerçekten çkötü kokuyorsa o balık yağı daha düşük kalitededir.

Hazımsızlık, kusma veya mide ekşimesi - Bu yan etkiler genellikle aç karnına tabanlı balık yağı kapsülleri almak kişilerde görülür. Bu sorunların kolayca yiyecek veya snack bu kapsül alarak önlenebilir. Ayrıca, gibi zaten bu tür balık yağı yan etkiler genellikle yüksek kaliteli takviyeleri almak kişilerde görülme değildir. Bazen, kim antikoagülan tedavi gören kişiler de kanama riskini artırabilir olabilir balık büyük bir doz yağ tabanlı kapsülleri alarak. Beri omega 3 yağ asitleri balık bulunan yağ içermekle birlikte büyük miktarda tüketilmesi gerektiğini zaten aspirin veya warfarin gibi kan sulandırıcı alıyor kan inceltme özellikleri vardır. Ancak, bu iddia hiç şüphesiz ki şimdiye kadar kanıtlanmamıştır. Rağmen klinik çalışmalar bir dizi yapılmış, petrol balık bazlı önermek aspirin veya warfarin ile birlikte alınmamalıdır hiçbir somut kanıt yoktur. Eğer bu ilaçları vardır Ancak, her zaman omega 3 yağ asit takviyesi almadan önce doktorunuza öneririz önerilir.

Civa zehirlenmesi - Bu ne insanların çoğu korkuyorsun olduğu balık yağı yan etkileri gelir. Dünya çapında denizlerin bir dizi yapılmış kötü sayesinde kirli sahip endüstriyel çöp ve diğer istenmeyen maddelerin damping sonsuz. Sonuç olarak, balık, bu bölgelerden cıva olan toksik bir maddedir tehlikeli yüksek düzeyde sahip bulunmaktadır ele geçirdi. Civa zehirlenmesi çok küçük çocuklar ve hamile kadınlar için tehlikeli olabilir.

Aşırı doz Balık yağı Kullanımı: USDA omega 3 yağ asitleri için önerilen bir diyet alımı (RDI) kurmadı. Sağlık durumuna bağlı olarak ve doktor önerisi dayalı, sen yere bir kadar dört kapsül günde sürebilir. Sürece hangi balık alarak engelleyen bir sağlık sorununuz varsa, balık yağı ve yan etkileri hakkında endişe düzenli balık yağı bazlı kapsüller alabilir gerekmez.

Orada millet have it. Bu oldukça ne hakkında tabanlı balık yağı takviyeleri bilmeniz gereken çok şey var. I wanna make noktası basittir - eğer doğru ürün seçerseniz, balık yağı yan etkileri hakkında endişelenmenize gerek yok. Yani, yukarıda ipuçlarını akılda tutmak belirtilen ve doğru ürünü seçmek bugün.

3 yorum:

  1. KEŞKE GOOGLE TRANSLATE KULLANMASAYDINIZ . ÇOK ÖZENSİZ DURUYOR

    YanıtlaSil
  2. hiç bişey anlamadım ingilizce olsaydı daha anlaşılır olurdu..

    YanıtlaSil