12 Eylül 2009 Cumartesi

Elektronik Sigara ile Sigarayı Bırakma

Halk, birkaç yıl önce sigara içmenin tehlikelerinin üzerine haberdar olduğundan beri, birçok insan, tütün alışkanlığını bırakmayı uygun buldu. Sigarayı bırakmak için çeşitli firmalar çeşitl ürünlerle ortaya çıktılar. Bunlardan kimisi başarılı kimisi ise başarısız oldu. Nikotin yamalarından yapıştırmak , nikotin bağımlıları, alışkanlığını bırakmak için kullanıldılar. Elektronik sigaralar (E-sigaralar ve elektrik sigaraları hem de olarak bilinen), pazardaki en yeni üründür. Elektronik sigaralar
tamamen görsel duyulara hitap etmektedir. Aynı gerçek sigaralar benzerler hatta duman bile vermelerine rağmen onlar gerçekte, herhangi bir tütünü içermez. Kullanıcılar, nikotin buharını içeri çeker, kanserojenlerin herhangi bir madde olmadan, içiciye zararlı olan tütün olmadan sadece duman ile zevk veririr ve nikotin ihtiyacını giderir. Nikotin buharını içeri çekmek, nikotini, dakikalardan ziyade saniyelerde kullanıcıya verir. Kullanıcının, içeri çektiği zaman, elektronik sigaranın ucunda küçük bir ışık, gerçek bir sigarayı taklit etmesi için portakal renginde yanar.Elektronik Sigara içmeyi bırakmayı isteyen insanlar için tasarlanır.İnsanlar nasıl normal sigarayı kullanmaya alıştığı gibi, aşamalı olarak, elektronik sigarayı içmeye devam edebilirler. Elektronik sigaraların, bitmiş nikotin yamaları olduğu ana avantajlar veya dişeti, ilk olaraktır, kullanıcılar nikotin, çok daha çabuk vurdu, ve ikinci olarak, çünkü içicilerin, neden yamaları dava etmeyi bırakmakta başarısız olduğunun büyük bir sebebi ve dişetidir çünkü onlar hala, silindirsel bir nesneden dumanı içeri çekmenin işini özler. Elektronik sigara, aşağı dumana onu hatta taklit eder. Elektronik sigara, mali bir perspektiften hem de yararlıdır. Beş nikotin kartuşunun bir takımı, başta uçurum görünebilmesine rağmen, kullanıcılar, uzun koşuda parayı kurtarır.

Elektronik Sigaranın Maliyeti Nedir?

Öyle birçok popüler ürünle, orada, pazara sel basıyor olan ucuz Çinli örnek almaların büyük bir sayısı oldu. Onlar, damgalanan elektronik bir sigaranın genellikle bedelinin yarısıdır, ve gerçek şey gibi bakış da. Bunları kullanması için inadvisabledir çünkü onlar, resmi elektronik sigaraların, sahip olduğu ve potansiyel olarak kullanıcının sağlığına yüksek ölçüde zarar veriyor olabildiği aynı sert test etmeye bağlı olmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder