3 Eylül 2009 Perşembe

Evde Body Hareketleri


kaslı bir vucuda nasıl sahipolurum sorunun yanıtlarını uzaklarda aramayın. Kaslı bir vucuda sahip olamk için biraz çaba harcamanız gerekebilir. Evde body hareketlerine geçmeden önce body yapmak için nelerin gerekli olması gerektiğini söyleyelim. Kaslı bir vücuda sahip olmak için önceilkle yapmanız gereken şey yemek yemek ve bolca çalışmaktır. Kaldırılan her ağırlık hareketi size kaslı vücut getirmeyebilir. Çalışanlar için kaslı vücutlara sahip olmak bir hayal olmaktan öteye gitmemeli. Artık evde body hareketleri yaparak kaslı vücuda sahip olabileceksiniz. ama nasıl evde body hareketleri yapılır?

Kaslarınız Geri Getirin
Yeni başlayanlar için Dumbell kullanarak başlangıç hareketleriyle kollarınızı daha kaslı hale getirebilirsiniz. Dumbelli aşağı yukarı kaldırın kesinlikle kendiniz veya kaslarınızda herhangibir zorlanma hissederseniz hemen bırakın. Dumbell kullanırken en önemli kural önceleri ağırlık az olmalı zaman içerisind ağırlık arttırılmalıdır. Evde mbody hareketleriyle vücut geliştirmenin en önemli temel yapıtaşlarından birisi de dengeli ve protein ağırlıklı bir beslenmedir. Biçok acemi body yapan insanının yanıldığı en temel noktalardan bir tanesi un ağırlıklı olarak beslenmek ve bol bol süt içmektir.
Size uygun egzersiz programı: özenle planlanmış bir kas geliştirme programı özellikle "sert gainers" için overtraining ve undertraining önlemek emin tasarlandı döngüsü gerekir.

Dördüncü korkunç plato kaçmak ilgisi var. Insanlar bir plato gelmek, artık excel olabilir. Düzeliyor almak için tek yolu egzersiz rutin kadar geçiş sağlamaktır.
Bacak asansörler yapmak için Sırtüstü, yere düz yalan. Birlikte gibi (tamamen dikey onları deneyebilirsiniz yüksek) Her iki bacak kaldırın. Bu birlikte üst bacak kasları ve ABS kurar.

Tren seyrek - Vücudunu Kilonuzu eğitim rutin kurtarmak için, böylece de uyum ve büyümeye zamana ihtiyacı vardır. Eğer ağırlıkları önce vücudunuzun completey kurtarılır ile tren, sen ve eğitim verecek sonunda, üzerinde yeni kas eklemez bir hayır hayır büyük.

Your protein tüketimini artırın

Eğer kas kilo isteyen, protein en iyi arkadaş olmalıdır. Için vücut yağsız kas ağırlığının önemli miktarda inşa etmek imkansız olacaktı yeterli protein alımını olmadan. Vücut ağırlığı her gün kilo başına protein en az 1,5 gram tüketmeye çalışın. , Sığır eti, tavuk, yumurta gibi besin öğeleri Tüketim ve süt.

Kim genç tarafında orta derecede ağır ağırlıklar ile tren gerektiğidir Gençler, ise büyük gençler çoğu ağır ağırlık kullanabilirsiniz. Daha zaman kas inşa ediyoruz yemek önemlidir.

Kasların bir boyutu daha var onları içeren enerji çok ihtiyacı anlamına gelir. Ne yazık ki, bodybuilders için kas hücrelerinin olanlar için vücudun biyolojik bir imkansız olduğunu da sözlerine ekledi. Bir kas hücreleri belirli bir miktarı ile donatılmış olduğunu.

Beslenme ve sağlıklı genellikle iyi sonuçlar için üzerinde sermaye için önemli bir faktördür. Eğer bir aptal arıyorsanız geçirmez yöntemi kesinlikle zararlı ilaç kullanmadan sökük almak için, aşağıda belirtilen I've bağlantısını kontrol edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder