8 Eylül 2009 Salı

Oolong Çayı


Oolong Çayı diğer yeşil çaylar kadar popüler olmayan ancak onların sağlam bir alternatifi olacak akdar kaliteli bir çaydır. Oolong çayı aslında Wulong veya "brown" çayı olarak da bilnmektedir. Oolong çayı camellia (Kamelya Çiçeği) olarak adlandırılan bir bitkinin çiçeklerinden yapılır. Oolong çayı inanılmaz derecede kilo vermenize yardımcı olurken bir çok hastalığa da iyi gelmektedir. Oolong çayının iyi geldiği hastalıklar aşağıdaki gibidir

*Egzema
*Her Türlü Allerji
*Kardiyovasküler hastalık
*Kanser
*Kollesterol
*Diş ve Kemik Hastalıkları

ve dahası....


Oolong çayı ile kilo vermenin en iyi yolu bu çayı düzenli olarak içmektir. Bu demek oluyor ki oolong çayını diyetinizie dahil etmelisiniz.
Bu sadece maksimum faydayı elde etmek, ancak yardımcı olmaz aynı zamanda iştah bastırmak için yardımcı olacaktır. Oolong çayı aslında birçok kez daha yeşil ve daha etkili göre daha yeşil muadili aslında% 150 daha fazla yağ hücreleri üzerinde azaltır.Bu gerçek, aslında bu bir kanıtlanmış Çince zayıflama çayları, el ele gider çay ve kilo kaybı Oolong yapan birlikte. Eğer siz veya bir kaç kilo kaybetmek Eğer ağırlık çok kaybetmek gerekir, çay Oolong sizin için iyi bir seçenek olabilir gerekir. Eğer içme çay da hap veya sıvı içinde alarak tüm wulong yararları almak bir fan değiliz. Kilo kaybı için online olarak Oolong çayı satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder