12 Eylül 2009 Cumartesi

Spor Yaparak Zayıflama

Spor yaparak zayıflama zayıflamak isteyen kişilen ilk başta başvuracağı bir yöntemdir. Spor yaparak hem zayıflayaabilirsiniz hem de sağlığınıza dikkat edebilirsiniz. Spor yapmak sizi forma sokarken aynı zmanada da kalbinize de iyi gelir. Kendinizi sağlıklı hissedersiniz. Son zamanlarda yapılan araştırmalar aralıklı spor yapan kişilerin kalp ve vücut sağlıklarının diğer kişilere oranla daha iyi olduğunu göstermiştir. Kadınlar haftada 3 gün spor yapmalıdır. Her bir gün yapacakları spor saati birinci grup için 20 dakika, 2. grup için 40 dakika olmalıdır. ilk 20 dakika yapılan spor sayesinde daha çok kilo verilir. ikinci 40 dakikalık spor sayesinde ise daha çok vücut ve kalp sağlığı korunmuş olur.

Çoğu kişinin yanlış ilaç kullanma sonucunda milyonlarımızı kilo verdiren ilaçlara verdik. hiç bi ilaç size durduğunuz yerde kilo verdirmez. Çünkü kiloların ana sebebi alınan fazla kaloriler olduğu için alınan fazla kalorileri yakmadan kilo vermek mümkün olmayacaktır.Yani, bu dinlenme süresi gerçekten gerekli mi? Her gün dışarı çalışabilir miyim? Sen devre her gün eğitim yapabilir miyim? Kilo kaybı için önemli bir faktör kalori yanıyor. Yani, daha fazla egzersiz programı daha fazla kalori, sağ yandı demektir? Böylece eğer her gün dışarı çalışabilir, daha hızlı kilo kaybedebilir. Mantıklı görünüyor değil mi?
Çalışmalar bir dizi artık ara egzersiz sadece kilo kaybı hızlandırmak olmayacaktır bulduk, ancak sürece tren gerekmez. Ara egzersiz, düşük yoğunluklu iyileşme dönemleri takip yüksek yoğunluklu egzersiz Spurts içerir. Egzersiz sırasında yanmış yağ (yakıt diğer kaynaklara göre düşme yüzdesi), ama yağ yandı artar toplam tutar.
Birçok dansçı kendi treadmill egzersiz programı yürüme sırasında geriye sadece onları daha eğlenceli hale getirir bulabilirsiniz, ancak onların gücü ve denge kurar. Sürece koordinasyon içinde eminiz bu teşebbüs etmeyin!
You see, sabitleyici gibi karın kasları hareket. Bu ses ile çok yapmak bu kilo kaybı için büyük yapmak için hızlı bir hızda gitmek. Ben 1 dakika veya daha az dinlenme süreleri ile 10-15 tekrar ve 5 set yapıyor öneririz. Bu 8 dakika toplam hakkında götürecektir.
Egzersiz planı ağırlık eğitim ekleyin. Ağırlıklar ile Eğitim size büyük faydalar sağlayacaktır. Sizin kasları güçlü tutacak ve bu tonda göz size. O ne zaman bir kilo kaybı planı olduğunuzu kaybetmek ne kadar kas ağırlık limiti olacaktır.
Yani, gereksiz ancak doğru bilgi ile akıllıca bir evde hangi ile hızlı kilo alabilirsiniz zaman takım elbise kumaşı denemek için jimnastik araç kümesi var. Araçlar olarak pahalı değildir ve büyüleyici jimnastik gibi. Bu egzersizler için gereken bazı şeyler evinizin kullanabilirsiniz.
Bir ay için 30 ila 45 dakika günlük su havuzları serbest stille Yüzme iyi sonuçlar verecektir. Hızlı sonuç eğer yüzme karşı doğal nehir uygulanan ve su akış karşı olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder