9 Eylül 2009 Çarşamba

En İyi Parfüm Nasil Seçilir

Parfüm insanların güzle kokmak için hergümn kullandıkları hoş ve güzel biryöntemdir. Sizin de farkettiğiniz gibi bazı insanlara aynı parfüm süper giderken bazı insanlara ise hiç gitmemekte hatta beter kokmaktadır. Peki parfüm alırken nelere dikkat etmeliyiz. En iyi parfüm nasıl seçilir. Genel olarak konuşmak gerekirse parfüm seçerken dikkat edilmesi gereken 6 madde vardır. Odunsu kokan parfümleri kullanırken genellik doğaaşığı olan kişiler kullanır. Odunsu veya doğal kokan parfümleri genellikle orta yaş insanlar kullanır ve yakışır. Ciltlerinde güzel kokar.

Oryantal kokuları, sosyal ve özel günler için ideal, güçlü baharatlı kokular kullanıyor, ancak iyi bilmiyorum kimseye vererek dikkatli olun - bu yoğun parfüm çok kişisel bir seçim olabilir.Sözde "yeşil" olarak adlandırılan çok Doğulular daha hafif, ve de daha rahat giymek için uygundur. Çünkü burun üzerine daha az dramatik hücum etmek, onlar da hediye olarak vermek daha güvenli!
Modern "okyanus" kokuları daha popüler, kim hangi anında sahil sahneleri akla getirmek ancak çoğu zaman alışılmamış yoğun kokular, takdir özellikle genç insanlar arasında olmaya başlamışlardır. Doğal olarak bu sıcak aylarda zaman düşüncelerini tatil dönüp mükemmel bir seçimdir.

Baharatlı meyveli parfümler de sıcak bir hava iyi bir seçim, ve kim bazı geleneksel tabanı notları bir şey giymek isteyen kadın için iyi yönlü bir seçim olabilir fakat biraz klasik çiçek kokuları farklı.

Son olarak, bu klasik çiçek kokuları hemen hemen herkes ve her fırsat için uygundur. Ama daha ucuz markalar kaçının, bu en temel grupların kadınsı en iyi malzemeler kullanılan yüksek kaliteli, ve daha az pahalı markaları kokusu tam olarak çalışıyor demektir bu.

Sonuçta, bir koku seçimi çok kişisel bir seçim, ve birçok kadın bildiklerini sopa ile tercih ve aynı şey yıl satın yıl sonra. Ama favori kokusu gibi aynı grubun farklı kokuları deneyerek, sadece yeni bir mücevher keşfedebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder