5 Eylül 2009 Cumartesi

Kadınlarda Saç Dökülmesini Durdurma


Saç dökülmesi sorunu erkeklerin büyük çoğunluğu ile kadınların %40 ını etkileyen bir durumdur. genellikle saçları dökülen erkekler yaşamları boyunca büyük sıkıntılara girmezken saçların dökülen kadınlar daha çok bunalıma girme eğilimi göstermetedirler. Yaşanan tıbbı atılımlarla beraber artık saç dökülmesiyle başa çıkmanın yolları bulunmuştur. Saç kliniklerinin yüzde kaçının kadın olduğunu merak etmiyor musunuz? Şimdi kadınlarda saç dökülmesinin yüzdesini öğreneceksiniz. Sıkı durun kadınların %20 sinin saçı istenmeyen bir şekilde dökülmektedir.

Kadınların Saçı Neden Dökülür?

Kadınların saçlarının dökülmesinin temel sebeplerinden bir tanesi tiroid dengesizliğinden kaynaklanmaktadır. Tiroid hormonu diğer hormonların yardımıyla beraber kadınlarda saç yoğunluğunu kontrol eder. Eğer troid hormonu kadınlarda gerekenden fazla testesteron hormonu salgılanmasına izin verirse işte o zaman kadınlarda saç dökülmesi başlar.

Önce onların Rogaine ya da lazer tedavisi veya her ikisi de denemenizi öneririz.

Rogaine de minoksidil olarak bilinen, tüm hasta ihtiyacı olabilir kafa derisi, kan akışını arttırır. Lazer tedavisi lazer ışığı ile kafa derisi yıkanmak için, soğuk, düşük düzey kırmızı ışık lazer kullanır 20 dakika kirişler. Bu çok bir "lazer saç kurutma makinesi" altında oturan yapılabilir kirişler veya el kullanarak bir tarak gibi saç aracılığıyla çalıştırmak cihaz yaptı. Lazer ışığı hücreleri ve köklerini, kafa derisi kan akışını geliştirmek canlandırır ve arka kalın saç büyümeye teşvik etmektedir. En istemcileri görmek büyük yenilik lazer terapi 4-8 ay sonra. Insanların az sayıda olan lazer, sadece saç dökülmesini durdurur aslında büyümek değil, diğerleri için geri gelmek saç neden olursa söyledi. Gerçekten satın alabileceğiniz ev lazer cihazları sizin altında kendi oturma odanızın rahatlığı içinde oturabilir. Bu son derece etkili ve düzenli olarak uzun vadede bir lazer stüdyo kullanarak daha ucuz.

Saç dökülmesi erkekler için daha kadın için farklı tedaviler var mı?

Ana fark olması kadınlarda saç dökülmesi çok kendi tiroid hormonal dengesizlikten kaynaklanır kaynaklanmaktadır, we take ilk tedbir doktor kan işler yapmak için onlara göndermektir. Eğer hormonal dengesizlik değildir ve bu, o zaman diğer yollara hareket olarak düzeltilmiş olamaz. Genellikle lazer ile, sonra topikal uyarıcılar başlatın. Eğer bunlar işe yaramazsa ve DHT geliyorsa, biz Revivogen, yani kadın veya erkekler durur kafa derisi üretim DHT tarafından kullanılabilecek bir doğal formül gibi ürünleri öneriyoruz. Ana maddeler Palmetto ve linolenik asit gördü ve bir 90 günlük garantiye sahip bulunmaktadır. Ayrıca Nuhair olan hap bir arada ve bir serum da saçı büyütme ve bloklar teşvik geceleri kullanılır öneririz DHT. Bu hem aşırı tezgah ürünleri, ve biz gördük uyarıcı ve topikal alternatifleri ile dramatik sonuçlarıdır. Onlar gerçekten, özellikle lazerler ve şampuanlar ile birlikte kullanıldığında büyük iş.

Başarılı büyütme için ana bileşen süreklilik ve tutarlılık olduğunu. Pek çok hasta serumlar veya lazerler her gece koymak istemiyorum. Onlar saç şimdi istiyorum. Ancak olsa bile, hasta nakli yapılacak, saç kaybı hala devam eden böylelikle bir proaktif bir yaklaşım gerekir. Sen lazerler ve topikal serumlar ve oral takviyeleri ile aynı zamanda sizin cilt ve tırnaklar için iyi doğal proteinler içeren tutmak gerekir. Gibi bitkisel olan takviyeleri, başarılı ve aynı zamanda genel görünümünü iyileştirmek saç dökülmesine yardımcı olur ise, bu hapları resmen FDA tarafından doğru "regrow saç," onaylanmış değildir. Bu alternatif bir kombinasyonu ile, pek çok kadın ve erkek saç nakli ameliyat gerek kalmadan harika büyütme deneyimi.

Makaledeki bilgiler tıbbi uzmanlık ve sağlık sağlayıcınızın tavsiyenin yerini almak değildir. Size uygun bir sağlık kuruluşu ile tedavi veya bakım hakkında herhangi bir karar tartışmak için teşvik ediyoruz.

1 yorum:

  1. Saçlarımdaki dökülmeyi önleme ve saçımın hızlı uzamasını sağlamak için şuan Restorex speed&long arındırıcı bakım şampuanını kullanıyorum. Hızlı uzama etkili olduğu için saçlarım sağlıklı ve daha çabuk uzamasını destekliyor. Çok memnunum

    YanıtlaSil