29 Haziran 2009 Pazartesi

En Hızlı Kilo Verdiren Yöntemler


En Hızlı Kilo verdiren yöntemler hakkında bir bilgi sahibi misin? Hızlı kilo vermem gerekli diyorsunuz ama işe nereden başlayacağınızı bilemiyorsunuz. Size en hızlı kilo verdirebilen yöntemler hakkında bir kaç ipucu verelim.

Bütün yolları denemenize rağmen binbir zorluklarla verdiğiniz kilolarınızı o kadar kolay aldığınızın farkındasınızdır. Bu durumdan yakınıyorsanız şuan doğru yerdesiniz. Şİmdi En hızlı zayıflama tekniklerinden bahsedelim.

1) Geçmiş zayıflama deneymlerini olduğu gibi unutarak yeni bir sayfa açın. Muhtemelen sonucu başarısıklıklarla biten bir çok yöntem denedin. Neden olumlu bir sonu8ç alamadın biliyor musun. Çünkü yöntemlerinin hiçbiri çalışmadı.

Aerobik kilo vermek için en iyi yöntem midir?
Aslında aerobiğin kilo verme üzerinde olumu etkileri vardır her zaman da olmuştur. Aerobik yağ yaktırır kalori harcatır. Ancak aerobik tek başına yeterli değildir. Hiç bir zaman da yeterli olmamıştır.

2) İnanç

En hızlı şekilde kilo vermenin en önemli adımlarından bir de kişini bu kiloyu vereceğine inanmasıdır. Bu size fazladan kalorileri bile yaktırır. Kaslarımız hayatımızın önemli parçalarından biridir. kilo veririken kaslarımızdan olmamız da pek istenmeyen bişey olmayacaktır. bu sebepten dolayı güzel bir vücuda sahip olacağım diye vücudunuzdaki kaslara da zarar vermeyin.

3) Planlı Diyet Yapmak

Plansız bir işin başarıya ulaşması mümkün değildir. bundan dolayı diyete başlamadan önce kendimize uygun bir plan yapmak en güzeli olacaktır. Herkesin kalori ihtiyacı düzeyi farklı oldıuğundan planınızı oluştururken bu farklılıkları gözönüne alın.


Eğer birçok insan gibi diyetinizin sonu gelmeden ben yoruldum artık diyet yapmak istemiyorum derseniz elbetteki hiçbir diyet sizi hızlıca zayıflatmayacaktır. Bir çok insan hayatları boyunca süper paralar ödeyerek diyet yapmaya çalışırlar ne için? tabi ki zayıflamak için. ancak bu diyetlerin büyük bir bölümü işlemez. Neden? Çünkü insanlarımız aslında kendileri diyete tam olarak inanmazlar.

1 yorum: