1 Temmuz 2009 Çarşamba

Botox Yapma Yöntemleri

Botox artık kimsenin bilmediği bir kavram olmaktan çıkarak halkın arasına katıldı. halkımız ünlü ve magazinsel kişiliklerin de yardımıyl artık botoxun ne olduğunu iyice öğrenmeye başladı. Botox Tip A toksinlerinin vücuda enjekte edilmesiyle oluşan sağlıklı bir yoldur. Botox, botolium toksin adlı maddenin saflaştırılması ve seyreltilmesiyle elde edilmektedir.

Botox ile tedavi yöntemi ilk olarak şaşılık tedavisinde,göz kusurlarının tedavisinde ve diğer bir çok sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılmıştır. Ama artık günümüzde botox kırışıklıkların tedavisinde kullanılmaya başlanmıştır. Aslında, botox FDA tarafından onaylanması ile, Botox bir kırışıklık ve ince çizgi kaldırılması için en popüler seçenek haline geldi.

Botox ile tedavi nasıl ortaya çıktı

Medikal uzmanlar önceleri botox yöntemini göz hastalıklarını iyileştirmek için kullanıyordu. Daha sonra kaza eseri botoxun göze şırınga edilmesiyle göz çevresindeki kırışıklıkların gözle görülür bir şekilde iyileştiği görülmüştür. artık bunda sora botox kırışıklıkların düzeltilmesi için kullanılmaya başlanmıştır. Daha sonraları botox uzmanları bu toksin maddeyi alındaki kırışıklıkların tedavisi için de kullanış ve olumlu sonuçlar elde etmişlerdir.

Aslında halen bir çok insan botoxun zehirli ve ölümcül bir madde olduğunu bilmiyor. Ancak şunu billmeliyiz ki botox göz ve çevresindeki kırışıklıkları azaltmada önemli bir maddedir ve bu geçerlilik alındaki kırışıklıklar için de sağlanır. Botox kozmetik kırışıklılrı azaltmada da oldukça başarılı bir yöntemdir.

Botox etkisi geçici midir?

botox kırışıklıkları azatmada oldukça işe ayrayan bir yöntemdir ancak botox yapıldıktan sonra eski kırışıklıklardan eser kalmaz da bir müddet sonra botoxun tekrarlanması gerekebilir. Çünkü botox etkisi kalıcı değil geçicidir. Bir süre sonra botox yapılan bölgede yeniden kırışıklıklar oluşmaya başlayacaktır.

Botoxun Zararları var mıdır? Varsa Nelerdir?

Botoxun bir çok yan etkisi ve bazı bazı zararları vardır. Botox ile kırışıklıkları ve çizgileri azaltmak için sinirlere toksik sıvıyla baskı uygulanır bu baskı ile sinirler gerilir. bu gerilmeyle yüzde mutlu, kızgın, üzgün sürpriz ve çok daha fazla ifade sabit olarak kalabilir.Deri ve elastikiyet yüz kasları farklı ifadeler yaparken en tutarlı egzersiz nedeniyle kaybetmeye meyilli.

Botox doğrudan sırada için sinyalleri bu kasları sürekli çalışan çeşitli ifadeler vermeye engel enjekte olduğunu. Bu, kas hedefli ve sadece az kırışıklık weakens görünür. Bu da cildin daha genç yapar. Tek bir kaç hafta içinde enjeksiyon alarak bir aya etkisini görebilirsiniz.

Burada kesinlikle Botox enjekte için anestezi vermek için gerekmez. Bu botulinum hatırlanması gereken önemli bir toksin ki kendisi toksik malzeme mikro organizmalar, bitki elde gösterir ise, hayvan vb toksin, aynı zamanda biyolojik ürün ya da başka bir zehirli madde içerebilir. Botox en yaygın yan etkileri mahzun göz kapagi, felç, alerjik reaksiyonlar, duygu gibi gribi dahil, mide bozulması ve yanlış kasların felç.

Ne zaman Botox çevrimiçi satın alma, orada bir çok şey vardır. Aşağıdaki gibi akılda tutmak gerekir:
a) Fiyat:
Prosedürü olarak sağlık uzmanı ile görüşmek fiyat unutmayınız herhangi bir sigorta şirket tarafından özellikle kozmetik nedenlerle kullanılan kapsamında değildir.
b) Danışma:
Sen önce Botox kozmetik iğneleri ve satın düşündüğü bir ünlü plastik cerrah veya dermatolog danışmak gerekir.
c) FDA Kanıtlanmış:
Botox bu kadar kolay 18 yaş grubu insanlar için 65 için kullanılabilir tek FDA kanıtlanmış toksin unutmayın.

Kadın hamile veya hastanın kesinlikle Botox enjeksiyonları kaçınmak gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder