2 Temmuz 2009 Perşembe

Cilt Kanseri Resimleri


Cilt Kanseri Nasıl Oluşur?

Güneşten gelen yogun ultraviyole ışınlar cilt kanserlerine neden olabilmektedir. Ayrıca cilt kanserinin nedenelr arasında genetik sebepler ve alınan radyasyon tedavileri de sayılabilir. Cilt kanseri kanserlerin içind en yaygın oalrak görülenidir. Ancak artık günümüzde cilt kanserinin tedavileri mevcuttur.

Cilt Kanseri Yoğun Olarak Nerelerde Olur

cilt kanseri genel olarak vücudun herhangibir yerinde ortaya çıkabilir. Ancak genel olarak güneşle en çok temas halinde olan yüz,el ve ayaklarda daha çok görülmektedir.
squamous cell skin cancer pictures

Cilt Kanseri Nasıl Tedavi Edilir

Şimdi Cilt Kanserinin tedavi yöntemlerini inceleyelim.

BAzı tedavi yöntemleri standart olarak kabul edilmekle birlikte bazıtedavi yolları ise henüz klinik olarak deneme aşamasındadır.
cilt kaanseri resimleriskin cancer pictures melanoma
Standart kanser tedavi yöntemleri şuan tıpta kullanılan tedavi yöntemlerinin genel adıdır. Halen günümüzde de bu tedavi yolları kullanılmaktadır.

Aşağıda standart deri kanseri tedavisi bu kullanılan dört tipi vardır:

1) Cerrahi Tedavi yöntemi:

Cerrahi kanser tedavisi adı altında bir kaç tedavi yöntemi bulunmaktadır.

* Basit olarak kanserli bölge normal bölgeden kesilerek ayrılmıştır.
cilt kaanseri resimleri allergy skin rashes
Böylece anormal hücreler normal hücrelerden kesilerek ayrılmıştır.

* Cryosurgery tedavisinin bir türü de anormal dokuları dondurarak ayırma olarak bilinir.
* Lazer doku tekniği kanserin tedavi edilirken kansı ve ağrısız bir yöntemdir. Bu yöntemde lazer ışığı kullanılarak kanserli hücreler normal hücrelerden ayrılır. ayrıca Cilt kanserinin tedavisinde bu yöntem kullanılınca yüksek dalga boyun sahip x ray cihazı kullanıldığında kanserl hücrelerin gelişmesi engellenerek bu hücreler öldürülmektedir. Bu yöntemin bir avantajı da kanserli hücreler imha edilirken kanserli olmayan hücrelere zarar gelmemesidir.

Chemotheraphy: Chemotheraphy kanserli hücrelerin ilerlemesini durdurmak için kullanılan uyuşturma yönteminni genel adıdır. Chemotheraphy tedavisinde kasnerli olup bölünen hücreler uyuşturularak ilerlemeleri durdurulur. Chemotheraphy actinic keratosis ve melanoma cilt kanseri türlerinin tedavisi için krem veya losyon uygulanmasını gerektirmektedir.

Retinoids: retinoids ve kullanır hala klinik ve eğitimi olan bazen tedavi veya nonmelanoma cilt kanseri önlemek verilmiştir. Retinnoids cilde enjekte edilebilir veya ağız yoluyla alınır.


Fotodinamik Tedavisi
: Kanser tedavisi Bu tür kanser mikropları öldürmek için bir ilaç ve lazer ışığı kullanır. Kadar bu ışığa maruz bu damarlar halinde etkin olmaz enjekte edilen ilaç. Cilt kanseri tedavisinde etkili cilt tarafından ortaya böylece ilacın etkisini arttırmak ışığa yapılır. Uyuşturucu çoğunlukla kanser hücrelerinde settles. Terapisi Bu tür
nedenleri sağlıklı doku hasarı biraz.

Yukarıdaki bazı deri kanseri tedavisi için, kanser .. mikropları öldürmek için kullanılan olan standart yöntemleri vardır Klinik denemeler deri kanseri tedavisinde alternatif formu vardır. Bu klinik davanın Böyle bir özelliktir

Biologic therapy de biotherapy veya immunotherapy olarak bilinen; hastanın bağışıklık sistemi, kanser mücadele için kullanılır. Kansere karşı vücudun doğal savunma bu maddeler vücut tarafından üretilen veya laboratuvar hazırlanan kullanarak geri yüklenir.

O değil önceden ilaç kendilerine yönetilen vardı ya da ilaç ve daha iyi ele hadn't have olanlar olan klinik çekmek için izin verilen hastalar.

resimler için kaynak:
http://www.skinrashespictures.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder