2 Temmuz 2009 Perşembe

Kırışıklık Azaltan Kremler

Yaşlanma her insanın başına gelen bundan kaçınamayacağımız bir doğal süreçtir. Yaşlanma sürecindne kaçınamayız ama en azından elimizden geldiğince ertelebiliriz. Anti aging kremleri olarak bilinen kremler yaşlanma etkisini geciktirebilir. Kırışıklık azaltan kremler hem gençler arasında hem de orta yaş insanlar popüler hale gelmiştir. Marketlerde ve eczanelerde bir çok kırışıklık azaltan kremler görmüşüsünüzdür. bunun için en iyisinin hangisi olduğunu yalnızca kendinizi bilebilirsiniz.

Dermitage bir çok araştırmacı tarafından en iyi krem olarak seçilmiştir. bu kremin içinde enzersiz-Matrixyl 3000 ve Argatensyl vardır.Bütün bu bileşenler çok kırışıklıkları ve ince çizgiler tedavisinde etkilidir.
Matrixyl 3000 and Argatensyl göz altındaki karanlık noktaları ve ince çizgileri azaltmakta oldukca etkilidirler. Matrixyl 3000 cilde kolayca nüfuz ederek ilgili yerlerdeki kırışıklıkları azaltır.
Kırışıklık azaltan kremleri kullanıken bir kaç şeye dikkat etmek grekmektedir. Mesela bunlardan en önemlisi insanın iyi bir beslenme diyetne sahip olasıdır.

Dermitage Hakkında Bazı Bilgiler:

1) Yapılan klinik deneylere göre dermitagein kırışıklık ve çizgileri azaltma oranı %44 dür.
2) Cildin pH Dengesi kırışıklıların azaltılması ve tedavi edilmesi için hayati önem taşımaktadır. Dermitage cildin pH dengesini geri yükler. Dermitage Kolajen, fibronectin ve Hyaloronic asit gibi maddeler içermektedir.Olarak deri yoluyla kolajen injects The microcollagen Bu krem en iyi parçası gözenekleri. Bu cilt hücre büyüme regenerates. Dermitage en güçlü Anti oksidan Anti oksidan adı resveratrol güçlü bir kırmızı şarap elde çağırdı. . Vücut kendi üretmek zorunda. Dermitage vücudun antioksidanlar ve diğer doğal malzemelerin yardımıyla bu organlar artırma ile kendi kolajen üretmesine yardımcı olmak için gösterilmiştir kendi bağışıklık sistemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder