11 Haziran 2009 Perşembe

Su Aritma Cihazları Hakkinda Bilgiler

Su arıtma cihazı seçerken ortaya çıkan değişik etkenler bizi çoğu zaman zor duruma sokmaktadır işte bu zor duruma girmemek için su aıtma cihazlarının seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri açıklamaya çalışacağım.
Günümüz piyasasında bir çok su arıtma cihazı bulunmasına rağmen toksik atıklardan arıtan ve aındıran çok az sayıda su arıtma cihazımız vardır. bundan dolayı artık su arıtma cihazı seçiminde daha kolay yollar kullanmaktayız.

Kaliteli su arıtma cihazlarının kullandığı Ters osmoz sistemleri sudaki gerekli minerali ve kalsiyumu arıtmaz doğrudan suya verir böylce doğal suya en yakın su elde edilmiş olur. Ayrıca bu su arıtma cihazlarının çoğu günümüzdeki sanayi bölgereinden gelen ağır atıkları da temizleyebilme kapatisesine sahiptir. işte bu nedenle ters osmos yönteimi su arıtma yöntemler içinde en güzeli en sağlıklısıdır.

Şu anda son kullanıcıların mutfaklarında kullandıkları su arıtma cihazları filtrelerinin maliyetinden dolayı oldukça maliyetlidirler. Şu an piyasadaki ters osmos yöntemini kullanarak arıtma yapan cihazların hemen heen hepsi 2000 in üzerinde toksik kimyasalları ve diğer zararlı kimyasalları arıtabilme özelliklerine sahiptir.
Chloramine amonyak ve klor bir karışımı ve istediğiniz toksin bugün olarak uzun süre sistemde kalır olarak daha iyi disinfects. Sorun, chloramine leeches boru ve montaj gelen su kaynağı bu ölümcül toksin yüksek düzeyde çıkan yol olduğunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder