14 Haziran 2009 Pazar

Fitness ile Zayıflama Yolları

Fitness a başlamak için aşağıdaki birkaç basit adımı uygulamanız gerekmektedir.
1) Doktorunuzla konuşarak sağlık durumunuz hakkında dateylı bilgi sahibi olun. böylece vücudunuzun fitness yapmaya uygn olup olmaddığını öğrenmiş olursunuz. Doktorunuza kan basıncınızın fitness için uygun olup olmadığını sorun. böylece akılınızda soru işareti kalmasın. Beslenme ve fiziksel açıdan vücudunuzu fitness yapmaya uygun olduğundan emin olun.

2) Ağırlığınızı ölçün. Bunu sizin evinizdeki aletlerle değil de doktorunuzun ölçme aletiyle yapın böylece daha sağlıksı sonuçlar elde edeceksiniz. Eğer illa ki evde yapmak zorundaysanız gerçek kilonuzu öğrenmek için sabah ilk iş hiçbir şey yemeden doğruca tuvalete gidin ve ondan sonra kilonuzu ölçün.

Fitness için kilom uygun mu?

Eğer ki sabah kalktığınızda kendiize ağı gelmiyorsanız hareket edecek enerjiyi kendinizde buluyorsanız kilonuz fitness yapmak için uygundur denir.
3) BMI değerinizi hesaplayın. Eğer BMI değeriniz sizin sağlıklı olmadığınızı gösteriyorsa o zmaan fitness a hiç başlamayın. Mutlaka fitness yaparım diyorsanız BMı değerinizi normal aralıklara çekmek zorundasınız.

4) Tedbirli olmak için belinizi düz tutarak ayağa kalkın ve sonra yeniden oturun. Faha sonra kendi bek ve basen bölgenizin uzunluğuna bakın. bu size fitness sonrasında zayıflamanızın gözle görülmesi için yardımcı olacaktır. bundan dolayı da bu adımı dikkatle uygulamayı ihmal etmeyin.

5) Kendi hedefleriniz kendiniz koyun. bir başkasının hedefleriyle asla hareket etmeyin. Çünk herkesin hedefi kendisine uygun olmalıdır. Sizin için en önemli yer neresi ise oraya yoğunlaşın. böylece fitnessa başlamak için en uygun bölgenizi bulmuş olursunuz. Bu fikirlerinizi bir yere not alarak evinizin uygun yerlerine yapıştırın. Artık şimdi fitness yapmaya başlayabilirsiniz.


Fitness İle Zayıflayabilir miyim?

kadınların en büyük sorunu fazla kiloları. peki fitness ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün mü. yani fitness ile zayıflayabilir miyim?
Fitness ile zayıflanabilir ancak fitness felsefesi olan bir spordur eğer sadece zayıflama amacıyla fitness yaparsanız size faydadan çok zarar sağlar. fitness i zayıflamaktan çok bir spor dalı gibi görmeli ve zevk alarak yaplamalısınız.

fitness sporu yapmanın en önemli amacı genel sağlık durumunuzu güçlendirmek ve yaşam kalitenizi arttırmaktır. eğer sadece zayıflamak amacıyla fitness yapacaksanız bu fitnessa hiç başlamayın daha iyi.

Eğer, bu harika kilo gerekir sanmıyorum! Bir adım daha yakın için sağlıklı olmak. Ancak, o düzeyi aşan sağlık sorunları yoksa söylemek değildir. Birçok kişi hala yüksek tansiyon, yüksek kolesterol gibi diğer kaygıları rağmen teknik kilolu değildir için risk altındadır. Bu nedenle, dikkate de genel sağlık aslında önemli geliştirilmesi için yapılması gereken.Bu kitap boyunca, biz genel sağlık iyileştirilmesi yönünde bir nokta göreceksiniz. Birçok için ağırlık kaybetme anlamına gelir
. Diğerleri için, senin yaşamın diğer nitelikleri geliştirmek anlamına gelir. Burada çok şey öğrenmek ve geliştirmek bize çoğu için.

1 yorum:

  1. mrb. ben 17 yaşında 83 kilo 1.75 boyundayım bundan 3 ay önce kendi kendime diyete bşladım ve 7 kilo verdim şimdi ise fitness a bşladım biraz yağlarımı eritmek istiriyorum. fakat bnm fitness a bşlama nedenim vucudumun toplanması bunun için ne yapmlarıyım biraz daha zayıflamak istiyorum

    YanıtlaSil