28 Haziran 2009 Pazar

Bir Ayda 10 Kilo Nasil Verilir


Hiç 1 ayda 10 kilo vermeyi denediniz mi. Cevabınız evet ise o zaman bu işin ne kadar zor bir diyet olduğunu sizden daha iyi kimse bilemez. Ancak size vereceğimiz ipuçları sayesinde artık bu diyeti zorlanmadan yapabileceksiniz. Ayrıca göstereceğimiz yöntemde ağır egzersizler ve kilo verdiren ilaçlar olmayacaktır. Daha da önemlisi bu diyet yöntemleriyle vücudunzu minmum çabayla bir yap yakma makinesi haline gelecektir. Birçok insanın bunun nasıl yapıldığını nasıl olduğunu düşünürken siz kilolarınızdan hızlıca kurtulacaksınız.

Yiyerek Kilo vermek Çılgınlık mı?

Elbetteki istediğiniz herşeyi yiyerek kilo vermek mantıklı bir diyet olmayacaktır. ancak işin püf noktası günlük aldığınız kalorileri erittiğiniz zaman ortaya çıkmaktadır.
Aslında bedeninzi bütün yediklerinizi yakma eğilimindedir. ancak ilerleyen zamanlarda eğer ki pasif biriyseniz kilo almanız muhtemel olacaktır.NE zaman vücudunuz kaloriye doyduğunda o zaman kilo alma eğilimi göstermektedir. burada işin püf noktası kişinin ihtiyacı kadar kalori almasını sağlamaktır.
Burada önemli olan kişinin kendi kalori haritasını çıkarmasıdır. bu zamana kadar diyet konusunda yapılan en büyük hata bir diyetin tüm kişiler tarafından uygulanması olmuştur. ancak artık bu yanlışlıktan dönülmüştür. kişiye özel diyet devri başlamıştır. Sağlıklı bir diyet kişiye özel uygulanan diyettir. yani kişiye özel olan diyettir.
Çünkü ölçüde bu kalori değişen beslenme için alır bunu denedim hiç nasıl metabolizma bu durumlarda olabilir etkin, çoğu insan hiç bir fikrim yok inanıyoruz değildir!

1 Ayda 10 kilo nasıl verebilirim?

Sağlıklı kişilerin bir günde ihtiyacı olan kalori miktarı bellidir. buradan hareketle kişinin kendisine özel bir diyet programı hazılaması gerekmektedir. burada önemli olan

3 yorum: