31 Ağustos 2009 Pazartesi

Vajinitin Doğal Tedavi Yöntemleri

Daha önceki makalelerimizden birinde vajinitin belirtilerinden bahsetmiştik. Şimdi ise vajinitin doğal tedavi yöntemlerinden bahsedeceğiz. Vajnit çoğu kadının ömri boyunca bir kaç kez balına gelmiş bir hastlık bir mantar enfeksiyonudur. Ancak bu tekrarlar 3 aşmışsa işte o zaman tedavi gerektirir. Muhtemelen bir kadın vajinit olduğunda hemen doktora gidecektir ve doktor da ona antibiyotiklerin içerdiği bir reçete yazacaktır. Her hastalıkta olduğu gibi vajinitinde doğal tedavi yolları vardır.

Bakteriyel vaginosis bakteri bir dengesizlikten vajina içinde neden olmaktadır. Normal şartlar altında, "iyi" bakteriler herhangi bir "kötü" bakteri olan farkında olmadan ve doğal olarak tanıtıldı kontrol tutulması ile uyum içinde birlikte yaşamak vajinanın içinde yaşamak farklı tür bakteri. Orada neden kötü bakteri aniden kontrol dışı büyümeye çeşitli nedenleri olabilir ve bu, bakteri vaginosis ile ve çoğu zaman üzücü hoş olmayan semptomlar ortaya olur bulunmaktadır. Bu balık kokulu akıntı, kaşıntı ve ağrı ve bazen de idrar yolu enfeksiyonu belirtileri içerir.

Antibiyotikler verildiği zaman vajina içindeki bütün bakteriler iyi ya da kötü bakteri olmasına bakılmadan öldürülmüş olur. Bunda sora artık vajinit tedavisi bitmiştir. Ancak iyi huylu bakterilern vajinaya yerleşmeleri zaman alacaktır.

Tüm bunlara rağmen vajinitin doğal yollardan tedavi edilmesi bütün bakerileri öldürmek üzerine kuulu bşr tedavi yöntemidir.Oldukça artırılması ve iyi bir bakteri olduğunu, doğa yönelik olarak kötü bakterileri öldürmek ve herhangi bir kötü yan etkisi olmadan, ama en önemlisi olmadan tekrarlanan herhangi alevlenmesini sağlanması güçlendirerek yapılabilir.Bazı kadınlar başlangıçta, bakteriyel vaginosis doğal tedavilerin daha az etkili veya daha yavaş antibiyotik fazla seçenek bana güvence kiraya verilir düşünme ertelendi olabilir.


Antibiyotikler etkisini genellikle 3. günün sonunda göstermeye başlar. Tedavi sürecinin daha uzun vadede daha aralıklı olduğu dıoğal tedavi yollarında antibiyotik tedavisine göre daha fazla kesin sonuç alınabilir. Çünkğ tedavi süreci uzun ve etkilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder