30 Ağustos 2009 Pazar

Bacakların Daha Uzun Görünmesi İçin Öneriler


Artık kısa bacaklarınızdan yakınmayı bırakın. Eğer bacak boyunuzda memnun değilseniz size iyi bir haberim var. bacak boyunuzu uzatabirsiniz. Tabiki fiziksel olarak değil. Daha uzun olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz.
Bacak boyunuzu uzun göstermek için bir kaç tane ipucu verelim
. Mesela alışverişe gittiğinizde dikine çizgileri olan elbiseler alarak bacaklarınızı oduğundan daha uzun göstermek elinizde. Böylece sadece bir elbiseyle bir oyun yaparak bacaklarınızı uzatın. Pinstripes ve boru paça pantolonlarla da bacaklarınız daha zuun göstermek mümkündür. Bacakları daha uzun göstermenin bir başka yolu da uzun paçalı pantolonloar giymektir.
- Uzun çizmeler kesinlikle size göre değildir. daha uzun bacaklara sahip olmak istiyorsanız kısa kesilmiş çizmeler giymeniz daha mantıklı olacaktır.
- Gelelim yüksek topuk meselesine; Kısa boylu kişilern vazgeçilmez tercihidir yüksek topuklu ayakkabılar.
Bu onlar için giymek değil iyi bir ikinci hem, bu üst sıkı pantolon ile etek. Basitçe nerede bacak, bacaklarınızın darlığı başlar dikkat çekmek tarzı Bu tür kolayca ağırlık verilecektir. Aksi taktirde ihtiyacınız renk aynı zamanda vücudunuzun uzamış olacak akan iyi bir çizgi tutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder