27 Ağustos 2009 Perşembe

Liposuctiona Alternatif Neler Yapılabilir

Eğer liposuction yaptırmaya karar verirseniz bu makaleyi dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Bu yazımızda liposuctiona gerek kalmadan gençleşmenin doğal yollarını öğreneceksiniz. Öncelikle liposuction tamamen gereksiz bir uygulamadır maliyetlidir ve muhtemelen sağlığııza zararlı bi uygulamadır. Şimdi liposuctiona alternatif olabilecek doğal yollara bir göz atalım;

Başlamadan önce kendinize bir sorun. neden zayıflamak istiyorsunuz? Amac bel ve göbek yağlarınızdan kurtulmak mı? O zaman doğru yerdesiniz. Ellerinizi birleştirerek öne ve arkaya doğru haraket etttirin bu sizin belinizdeki yağları yakmanıza yardımcı olacak hem de cildinizi gerginleştirecektir. bu şekilde 15 daika kadar yapını ve sonucu gözlerinizle görün,. Daha sonra elinize ub kremlerinden larak göbek ve bel çevrenize yavaşca sürün, yavaş ve nazikce. Sürerken göbek etrafında dairesel hareketler yapmayı unutmayın. bunu yaklaşık 45-60saniye akdar devam ettirin. Bu olay için her gün 4-5 dakikanızı ayrın. Gece ve sabahları ise 2-3 dakika işinizi görecektir.

Bu şekilde özveriyle çalışırsanız 2 hafta içinde belinizin ve basenlerinizin inceldiğini göreceksiniz. Bu konuda ne kadar tutarlı olursanız o kadar çabuk incelirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder