25 Ağustos 2009 Salı

Dans Ederek Zayıflama

Kilolarınızla sorunlarınız sizin yaşamınızı artık olumsuz etkilemeye ve kendinize güvenme sorunlarına mı başladı. Hayatını değiştirmek ve fazla kilolarından kurtulmak mı istiyorsunuz. Aynaya her baktığınızda kendinize olan güveni biraz daha kaybediyorsunuz. Bu fazla kiloyla yaşamak gerçekten zor olabilir. Ama burada, çünkü bazı ipuçları hakkında kim sağlıklı bir bedene sahip ve iyi hissediyorum kendileri hakkında istediği kilolu kadınlar için egzersiz vardır endişelenmeyin.


Şimdi sizlere fazla kilolarınızdan kurtulmak için bir kaç tane öneride bulunacağım.

1) Kardiyovasküler Alıştırmalar

Genel olarak ortaya çıkan yargı bu kiloların aftalar içinde verilecek olması gerekmektedir. Bazı kardiyovasküler gerçekten kilo vermeye yardımcı olmaktadırlar. yapılan araştırmalar sonucunda kadınların yüzmesi ve bisiklete binmeleri gerçektende zayıflamaya yardımcı olmaktadırlar.

2) aeorobik Egzersizleri
Kalp ve damar hastalıklarından korunmak işçin günce mutlaka egzersiz yapılmalıdır. Egzersiz gerçekten iyi zaman yağ ve kalori yakma konusunda Bu tür. Ayrıca, diyabet gibi hastalıkların önlenmesi kendinizi yardımcı olacak, yüksek kan basıncı ve kalp hataları. Nedenle temelde sadece kilo değil fakat siz kendiniz de sağlıklı yapıyoruz.

3) Dans Egzersizleri
Hem kilo vermek hem de eğlenmek mi isitiyorsun. ozaman aç radyoyu ve bak keyfine . müzik dinleyerek ve dans ederek daha çok zayıflayabilirsiniz. Uzun zaman elirli aralıklarla dans edenlerin kilo verebileceğini biliyor musunuz. dansın kilolu kadınlar çin zayıflatma etkisi büyüktür. Radyodan müziği açın ve kafanıznın estiğince dans edin rahat olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder