15 Ocak 2010 Cuma

Penisi Uzun Gösteren Prezervatif

Sonundan bu da oldu. Halkımız erkeklerinin en çok sordukları sorulardan biri olan ideal penis boyu ya da özellikle penis boyu kompleksine girenler için Penisi Uzun Gösteren Prezervatif yapıldı. Penisi Uzun Gösteren Prezervatif henüz ülkemizde satışa sunulmadı ama satışa sunulması am meselesi gibi görünüyor. Penisi Uzun Gösteren Prezervatif nasıl çalışıyor; malzemesi normal bir prezervatiften daha kalın olan Penisi Uzun Gösteren Prezervatif penise geçirdiğinizde üzeri kaplama gibi görünmeyecek, penisinizden hariç bir ürün olduğu belli olmayacak şekilde imal edilmiştir.

Bu uzatmalı prezervatif ürününü penisinize veya dilerseniz vibratöre geçirerek de kullanabilirsiniz. Esnek olması sayesinde penisinizini sımsıkı saracak ve içinizde kalma olasılığı olmayacaktır.

Dilerseniz masturbasyon için kendiniz vibratöre takarak kullanabilir,dilerseniz sevgilinizin, eşinizin, partnerinizin penisine takması içinde alabilirsiniz. Ürün ile dilediğiniz gibi anal seks yapın, oral seks yapın, vajinanızın içini zevkle doldursun.
Penisi Uzun Gösteren Prezervatif Cilt dostudur. Alerji yapmaz. Ürün temizliğinde beyaz el sabunu ve ılık su kullanınız. deterjan ve sıcak su ürüne zarar verebilir. ürünü defalarca kullanabilirsiniz.

Dilerseniz ürünlerin yanında azdırıcı zevk artırıcı kremleri sürerek zevkinizi daha da arttırabilir, dilerseniz uyarıcı damla hap gibi ürünleri kullanarak cinsel isteğinizi arttırabilir masturbasyon esnasında daha çok uyarılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder