27 Ekim 2009 Salı

Sertleşme Sorununa Bitkisel Çözümler

Roma imparatoluğundan beri kerevizin sertlşme sorunu yaşayan erkeklerin sorunlarına yardımcı olduğunu hepimiz biliyoruz. Günümüzdede bunun böyle oduğunu düşünenler ve hala bunu svunan lar da bulunmaktadır. Avrupa ve amerikada yapılan araştırmalarda kerevizin erkeklerde sertleşme sorunlarına bire bir olduğuna dair olumlu kanıtlar elde edilmiştir. Erkeklerde sertleşme bozuklukları ve iktidarsızlığın oldukça çeşitli sebepleri vardır. Örneğin iktidarsızlık ile cinsel organın ilişki sırasında sertleşmemesi tamamen birbirlerinden farklı şeylerdir. Bu iki farklı duruma da doğal oalrak farklı öneriler sunulacaktır. Kereviz iktidarsızlığıa karşı anladığımız açıdan bir çözüm getirmemektedir. Kerevi ilişki sırasında sertleşme sorunu çeken erkekler için mükemmel bir doğal çözüm yoludur. Cinsel ilişkiye girememek veya cinsel ilişkiye olan isteğin azalması ile cinsel organın ilişki sırasında sertleşmemesi tamamen birbirlerinden farklı kavramlardır. Bu şikayetler hep iktidarsızlık oalrak adlandırılır.

İktidarsızlık genel bir tanımdır ne tür bir iktidarsizlik problemi olduğunu ancak alanında cinsellik uzmanı olan bir hekim bilebilir. Örneğin halk arasında cinsel arzunun azalması veya olmaması da iktidarsızlık kavramıyla beraber anılmaktadır ancak bu durum yanlıştır.

Orta yaştan itibaren bazı erkekler vücutlarında östrojen hormonu salgılamaya başlar. Bunula beraber cinsel ilişkiye girme isteğinde bir azalma olur. yani cinsel isteksizlik ortayaçıakr. Bu isteksizliğin doğal tedavisine geçmeden önce bu hastalığın tam tedavisini ve teşhiisi için bir doktora görünmekte her zaman fayda vardır.

Kerevizin cinsel isteksizliğe ya da kerevizin iktidarsızlığa olan olumlu etkilerinden bahsettik. ancak birşey daha söylemeliyim ki kereviz tek başına cinsel sorune ya da cinsel isteksiziğe çare değildir. Kerevizin sertleşme sorununa çözüm getirmesi için yanında demir yönünden zengin bir bitki olan ıspanakla beraber tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Ancak bu sayede kereviz sertleşme problemine karşı çözüm olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder