3 Ekim 2009 Cumartesi

Saç Ektirme Fiyatları

Daha önceki yazılarımızdan birinde saç ekiminin maliyetini fiyatını çıkamıştık ancak tekrar saç ektrime fiyatları konusund akonuşma ve yazma gereği duyduk. Saç ektirme her kesin göze alamayacağı maliyetli ve karşılığında garantili bir sistemdir. Saç dökülmesi genetiktir ve saç dökülmesinin tek tedavisi cerrahi saç ektirmedir. Şimdi saç ektirme ameliyatı na girmeden önc eyapılabilecekler ve saç ektirme fiyatları hakkında biraz bilgiler verelim.

Saç ekim fiyatlarına geçmeden önce modern saç ekimi hakkında birkeç önemli ipuçundan bahsedeceğiz. Saç ekiminin değişik teknik ve yöntemleri vardır. bunlardan bazıları mikro aşılama yöntemi, Bölgesel aşılama yöntemi, Mikro cerrahi yöntemi ve mikro cerrahi ile saç nakli gelmektedir.

Saç nakline karar verdikten sonra uyapmanız gereken ilk iş saç naklini size yapacak firme veya hastaneyle görüşmek olacaktır. Burada size saç nakili hakkında gereken bilgileri vererek ufak bir araştırma sonucunda sizin saç ektirmeke ihtiyacınız olup olmadığını çıkaracaktır. Seçtiğiniz saç ekim cerrahı da sizin için önemlidir. Doktorun yetenekleri bilgisi herşeyi sizi doğrudan etkilemektedir. Bu yüzden doktorunuzu seçerken çok dikkat edin.

Saç Ektirmenin Maliyeti Nedir?



Saç ektirme fiyatları nedir? en önemli sorunun cevabını şimdi vereceğiz. Saç ektirme işleminin fiyatı çok değişkendir. Bu fiyatların böyle değişken olmasının ana sebebi kullanılan yöntemlerin çokluğu ve saç ekim merkezlerinin değişik ücret politikası uygulamasıdır. Bu yüzden saç ekiminin maliyeti merkez merkez değişmektedir. Ülkemizde bu işlemin maliyeti genellikle 2000$ le 3000$ arasında değişmektedir.

1 yorum:

  1. Saç çıkarma formülü ile doğal yolla bitkisel olarak saç çıkarmak istemez misiniz?

    YanıtlaSil