22 Nisan 2010 Perşembe

Funda Yaprağı Çayı Nasıl Yapılır

Funda çayı günümüz tıp uzmanlarının ve alternatif tıp peşinden koşan insanların en çok rağbet ettiği bitkisel çaylardan biridir. bir çok funda yaprağı çayı olduğu ve insanalrımızı nhangisine inanaması gerektiği hakkındaki yyorumlardan dolayı bir çok tarif ortaya çıkmıştır. şimdi sizlerle en çok kullanılan funda yaprağı çayının nasıl hazırlandığını göstereceğiz. umarım bu makalemizde sizlere en iyi funda yaprağı çayının nasıl yapıldığı hakkında aydınlatıcı bilgiler vermiş olacağız. Funda yaprağı çayının nasıl hazırlanması gerektiği hakkında doktor ender saraçın förmülü üzerinde duracağız.
2 avokado yaprağı,
bir tutam mısır püskülü,
kiraz sapı,
yarım tatlı kaşığı rezene tohumu,
2-3 yaprak sinameki,
4-5 adet saplarıyla birlikte maydanoz

Hazırlanışı: Malzemeler bir bardak suya konularak 2-3 dakika kaynatılır. Çay demlendikten sonra süzülerek içine ince bir dilim limon konur.

Şekersiz olarak sabah ve akşam günde iki kez uygulanır. Ancak bitkisel çay ne çok aç, ne de çok tok içilmelidir. Dr Ender saraç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum Gönder