19 Nisan 2010 Pazartesi

Ahmet Maranki Kabızlığa Bitkisel Tedavi

Ahmet MAranki kendisini alternatif tedaviler yöntemlerin de kanıtlamı şender şahsiyetlerden biridir dolayısıyla ahmet maranki ve ahmet marankinin kabızlık ile ilgili yazdığ kürler oldukça rağbet görmektedir. Ahmet marankiden kkabızlığın doğal tedavilerini öğreneceğiz.
Kabızlığın bitkisel tedavisi: Kabızlık nasıl giderilir, bitkisel tedavisi nasıl yapılır? Prof. Dr. Ahmet Maranki kabızlık için bitkisel tedavi yolları ve formülleri.

1 bardak suyun içine 10 gram kadar ufalanmış taze keçiboynuzu meyvesi atılır. Keçiboynuzu bitkisi 10 dakika kaynatılır ve ılıdıktan sonra içilir. Bu kürden günde 3 bardak içilir.

Kazılığa iyi gelen bitkiler arasında kuru üzüm de bulunmaktadır. 1 bardak kaynar durumdaki suyun içine 10 gram kuru üzüm ilave edilip 10 dakika kaynatılır. Kabızlık için bitkisel çözüm sağlayan bu üzüm küründen her gün 3 bardak içilmelidir.

Kabızlık için lahana kürü: Lahana yaprakları sıkılarak suyu çıkarılır ve bu lahana suyundan sabah aç karnına, öğleyin ve gece yatmadan evvel birer bardak içilir.

Bir başka lahana kürü ise şöyle hazırlanır: 10 adet lahana yaprağı kaynatılır ve ılıyan suyundan günde 2-3 bardak kadar içilir.

Kabızlık tedavisi için papatya kürü: ½ litre (yarım litre) suyun içine 3 tatlı kaşığı kadar çayır papatyası atılır ve 8 saat bekletilir. Hazırlanan kür aynı gün içilerek tüketilir.

Prof. Dr. Ahmet Maranki 15 tane gül yaprağının uygun miktardaki suyun içinde haşlanıp tatlandırıldıktan sonra içilmesinin de kabızlığa yararlı olduğunu A

1 yorum: