29 Aralık 2009 Salı

Burun Estetiği Fiyatları Ankara

Burun estetiği bilgiğiniz gibi yetişkinlerin en önemli sorunlarından biridir. Burun insanın fizki yapısını bulunduğu yer iti bariyle direk etkileyen bir bölgededir. Bu sebepten dolayı burun estetiği fiyatları ankara çok önemli bir indirime gitti.

Burun estetiği fiyatları değişik yerlerde değişik tarifler adı altında ve hastane ve doktorun aldıgı ücrete göre değişiklik göstermektedir. Genellikle burun estetiği fiyatları ankakarada Ortalama fiyat 2.000 – 10.000 YTL arasındadır.

Burun estetiği operasyonu her yaştaki insana kadın ve erkeklere uygulanabilir. Fakat, gelişim evresi tamamlanana kadar, yani ergenlik çağından sonraki döneme kadar burun estetiği ameliyatı yaptırılması tavsiye edilmez. Eğer siz de bununuzun şekilsiz olduğunu düşünüyorsanız, burun kemiğiniz kötü görünüyor ve köprülü ise, önden bakıldığında burnunuz çok büyük ve yakışıksız gözüküyorsa, burnunuzda eğrilik varsa, ya da burun delikleriniz çok büyük, geniş ve biçimsiz ise siz de burun estetiği olmalısınız demektir.
Burun estetiği olmadan önce, yapmanız gereken, ilk adım plastik uzmanına başvurmaktır. Bu konuşma esnasında, doktorunuz sizin duygusal ve fiziksel sağlığınızı kontrol edecek ve operasyon hakkında size bilgi verecektir. Ayrıca, gördüğünüz tedavilerden ve aldığınız ilaçlardan, nefes almanızı zorlaştıran herhangi bir alerjiniz olup olmadığından, burun spreyini hangi aralıklarla kullandığınız gibi konularda doktorunuza bilgi vermelisiniz.
Fiziksel değerlendirme esnasında cerrahınız, burun kemiklerinizi, burnunuzun şeklini ve büyüklüğünü inceler. Ayrıca sizin özel cerrahınız, beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamak için diğer burun estetiği ile birlikte başka tedavilerde önerebilir.

Burun estetiği ile ilgili yorumlar



• Burun ameliyatından sonra pamuklar çekilirken canım yanacak mı? >>>
Estetik ameliyat sonrasında görüntüm nasıl olacak merak ediyorum ki bana yakışacak mı? >>>
• Burun estetiği ameliyatı yaptırdıktan sonra çok ağrım olur mu? >>>
• Estetik burun ameliyatı olmak için ne yapmalıyım ve kime başvurmalıyım? >>>
• Burun estetik operasyonu için genel anestezi almalımıyım yoksa lokal yetetli mi? >>>
• Ameliyat olduktan sonra burnum istediğim gibi oalcak mı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder