13 Ağustos 2010 Cuma

Taylan Kümeli Ramazan Diyeti

Ramazanla birlikte gün içerisinde tutulan oruçdan dolayı akşam çok yemek yeme ihtiyacı hissedilmekte ve doğal olarak kilo alma sorunları ortaya çıkmaktadır. Ancak bu makalemizde kilo alma sorunlarınıza çözüm önerilerini Taylan Kümelinin ramazan di,etiyle atacaksınız.
Genel bir alışkanlık nedeniyle, ramazan aylarında uzun süre aç kalınacağı için özellikle sahurda oldukça fazla yemek yenir. Ünlü diyetisyen Taylan Kümeli, ramazan ayında oruç tutarken aynı zamanda tokluk hissedebileceğiniz ve iftarda aşırı yemekten dolayı kilo almanızı engelleyici Ramazan Diyeti açıklıyor. Ramazan Diyeti sayesinde hem doğru hem de dengeli beslenerek ramazan ayında kilo koruma görevinizi de yerine getirmiş olacaksınız.Taylan Kümeli Ramazan Diyeti

Sahurda Yenecek Yiyecekler : (Sahur öğünü normal günlerdeki kahvaltı yerine geçer)
Taylan Kümeli Ramazan Diyeti
1. Seçenek : Yağsız olarak 2 kepekli ekmek dilimi ve ufak bir parça peynir ile hazırlayacağınız tost.
2. Seçenek : 1 su bardağı hafif ılık diyet süt veya 1 bardak ayran ile beraber domates, maydanoz ve salatalık. Yatmadan önce ise 1 porsiyon meyve (İncir, Muz, Kavun ve Üzüm hariç)
3. Seçenek : 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile hazırlanmış sebze yemeği (doyana kadar), 1 dilim kepekli ekmek, salata ve 200 gram diyet yoğurt.
4. Seçenek : 6 yemek kaşığı makarna veya pilav, salata ve 200 gram diyet yoğurt. (Bu menü haftada 1 veya 2 kere uygulanır.)Taylan Kümeli Ramazan Diyeti

İftar Yemeğinde : (İftar yemeği normal günlerdeki öğle yemeği yerine geçer)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder