16 Temmuz 2010 Cuma

17 Temmuz 2010 TV8de Bu Sabah Full Video İzle


TV8de Bu Sabah full izle, TV8de Bu Sabah bugünkü bölümünü izle, TV8de Bu Sabah canlı izle, TV8de Bu Sabah full video izle,

TV8de Bu Sabah 17 Temmuz 2010 Cumartesifull video izle



tv 8'de yeni gün Bu Sabah'la başlıyor. Tolga Özdeniz ve Esra Balkanlı izleyiciyi habere boğmadan ama habersiz bırakmadan yeni güne hazırlıyor.

Gazetelerin farklı bir formatta işlendiği programda adeta bir medya fotoğrafı çekiliyor. Hangi gazete neyi öne çıkarmış, hangisi neyi görmemiş? Tolga Özdeniz ve Esra Balkanlı gazeteleri sadece okumuyor, gazetelerin bakış açılarını çözüyor. Bu Sabah dünyanın belli başlı noktalarından telefon bağlantılarıyla sabah kuşağının dışa açılan penceresi oluyor.

Program köşeleriyle de dikkat çekiyor. Ankara'da önemli bir ismin evine ya da çalışma mekanına çat kapı ziyaretler yapılıyor. Velileri yakından ilgilendiren eğitim öğretim sorunları mercek altına alınıyor. Halk sağlığı konusunda uzmanlar programa konuk oluyor.

Pazartesi günleri Turkcell Süper Lig görüntüleri eşliğinde futbol konuşuluyor. Cuma günleri "Hafta Sonu Nereye?" köşesinde izleyicilere tiyatro sinema konser gezi gibi alanlarda farklı seçenekler sunuluyor. Bu Sabah'da yeri geliyor bir dalgıç dalma ekipmanıyla birlikte stüdyoda ağırlanıyor, yeri geliyor bir virtüöz enstrümanıyla sabahınızı renklendiriyor.

Tolga Özdeniz ve Esra Balkanlı'nın sunduğu tv8'de Bu Sabah hafta içi her sabah 07:00'de başlıyor.





TV8de Bu Sabah programı 17 Temmuz 2010 Cumartesigünü izleyebilirsiniz.


TV8de Bu Sabah full izle, TV8de Bu Sabah bugünkü bölümünü izle, TV8de Bu Sabah videosunu full izle, TV8de Bu Sabah 17 Temmuz 2010 Cumartesi full video izle,17 Temmuz 2010 Cumartesi TV8de Bu Sabah izle, TV8de Bu Sabah 17 Temmuz 2010 Cumartesi full izle,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder