Malzemeler:
* 2 demet taze soğanya da 1 büyük boy ince doğranmış soğan/pırasa
* 1 orta boy karnabahar veya 2 orta boy brokoli
* 125 gram ıspanak veya doğranmış orta boy lahananın yarısı
* 1 adet irice sarı biber
* 6-8 adet doğranmış kereviz sapı
* 2-3 adet büyük boy ince dilimlenmiş havuç
* 1 ölçek ev yapımı tavuk ya da sebze suyu
* 4-5 adet olgun domates
* Yarım limon suyu
* 1 ufak avuç irice doğranmış maydanoz
* 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
* Yarım çay kaşığı pul biber (isteğe bağlı)
* 1-2 çay kaşığı dövülmüş hardal ve kişniş tohumu (İsteğe bağlı)
Hazırlanışı: Domates dışındaki tüm sebzeleri ve baharatları büyük bir tencerenin içine koyun. Tavuk ya da sebze suyunu ekleyin ve gerektiği kadar su ilave edin. Kaynamaya başlayana kadar kısık ateşte pişirin. Ardından domatesleri ve limon suyunu ekleyin. Taze otları ve sarımsağı ve pul biberi kattıktan sonra yarım saat kısık ateşte pişirin.
KADINCA GÜZELLİK VE CİLT BAKIMI
Tags: Adet, Biber, Çorba, diode lazer bakırköy, Diyetisyeni, Domates, Dr.Ender, ender saraçoğlundan yag yakma corbası, LİMON, Nbsp, Pul, Saraç'tan, Sebze, Ünlülerin, Veya, Ya, Yağ, YakanAdet · Biber · Çorba · diode lazer bakırköy · Diyetisyeni · Domates · Dr.Ender · ender saraçoğlundan yag yakma corbası · LİMON · Nbsp · Pul · Saraç'tan · Sebze · Ünlülerin · Veya · Ya · Yağ · Yakan
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder